Οι γυναίκες της Ένωσης Γαλατσίου αγωνίζονται σε μπάσκετ και βόλλευ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Σήμερα είναι η μέρα των γυναικών της Ένωσης Γαλατσίου σε μπάσκετ και βόλλευ.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σήμερα, για την 15η αγωνιστική, έχουμε το απόλυτο ντέρμπι της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑ γυναικών στου Ζωγράφου, όπου αναμετρώνται οι 2 πρωτοπόροι της βαθμολογίας ΑΟ Ζωγράφου και ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου. Μετά από 14 αγώνες ισοβαθμούν στην 1η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Γαλατσίου πηγαίνει στου Ζωγράφου με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πειστικότατη νίκη που πέτυχε επί του ισχυρού Άρη Πετρούπολης στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο αποψινός αγώνας θα διεξαχθεί στις 21:00 το βράδυ.

ΒΟΛΛΕΥ

Οι γυναίκες της Ένωσης Γαλατσίου υποδέχονται στην έδρα τους την ομάδα Δεξαμενής Μεταμόρφωσης με στόχο να συνεχίσουν το σερί των νικών και των επιτυχημένων εμφανίσεων. Η ομάδα του Γαλατσίου αποτελείται από εξαιρετικές αθλήτριες, οι οποίες σε κάθε αγώνα δείχνουν τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από 12 αγωνιστικές το Γαλάτσι βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών έχοντας σημειώσει 5 συνεχόμενες νίκες με αποκορύφωμα την νίκη επί της πρωτοπόρου Αθηνάς Μαγκουφάνας μέσα στην Πεύκη με 0-3 σετ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21:30 το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...