Η εθνική Ελλάδος στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Παρ' όλο που δεν είχε καταφέρει μέσω του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, η εθνική μας τα κατάφερε τελικά και θα δώσει το "παρών" στο Μουντομπάσκετ που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο του 2014 στην Ισπανία.

Η Ελλάδα ήταν μια από τις 4 χώρες που εξασφάλισαν τις πολυπόθητες wild cards. Οι υπόλοιπες ήταν η Τουρκία, η Βραζιλία και η Φινλανδία. Αντίθετα, εκτός Μουντομπάσκετ έμειναν μεγαθήρια, όπως η Κίνα, η Ρωσία, η Ιταλία, η Γερμανία και αρκετές ακόμη.

Η Ελλάδα είχε έναν από τους πληρέστατους φακέλους, πληρούσε το οικονομικό κριτήριο, ενώ είχε ως ατού το γεγονός ότι δεν είχε χρειαστεί ποτέ ξανά να βρεθεί στην ίδια θέση, σε αντίθεση με άλλες χώρες…

Είναι σαφές βεβαίως πως η ΕΟΚ και προσωπικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αισθάνονται δικαιωμένοι για την απόφασή τους να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση, παρότι η ελληνική υποψηφιότητα έμοιαζε να είναι αουτσάιντερ στο ξεκίνημα της υπόθεσης…


Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...