ΓΑΛΑΤΣΙ: Οι αγώνες της εβδομάδας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Πλούσια είναι και αυτή η εβδομάδα σε αθλητικά δρώμενα. Συγκεκριμένα:

ΒΟΛΛΕΥ

Την αρχή την κάνει αύριο Πέμπτη 30 Ιανουαρίου η ανδρική ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου.  Η ομάδα του Ηλία Αραμπατζή αντιμετωπίζει στην Πεύκη την τοπική ομάδα ΑΕ Αθήνα Μαγκουφάνας (21:30), σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι με δεδομένο ότι αντιμετωπίζουν την ουραγό ομάδα του 1ου ομίλου της Β' Εθνικής κατηγορίας.
Οι ομάδα παίδων αγωνίζεται το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο κλειστό της Κυψέλης με αντίπαλο τον Πανελλήνιο Γ.Σ. (13:00) για την β' φάση του β' γκρουπ (θέσεις 7-14)
Οι κορασίδες συνεχίζουν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, όταν και υποδέχεται στην έδρα της την ομάδα του Φοίβου Μελισσίων (16:30) στο πλαίσιο της β' φάσης του Α' γκρουπ-Α' ομίλου (θέσεις 1-22).
Τις υποχρεώσεις για το βόλλευ κλείνουν οι γυναίκες την Δευτέρα 3/2, όταν και υποδέχονται στο κλειστό του Γαλατσίου την ομάδα της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης (21:30).

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι κορασίδες της Ένωσης Γαλατσίου αγωνίζονται στο κλειστό των Διδύμων στο Περιστέρι με αντίπαλο την ΑΕΚ Περιστερίου-Δυτικών Προαστίων το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου (19:00).
Η ανδρική ομάδα του ΑΟ Γαλατσίου αντιμετωπίζει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα την ομάδα Καλαμάτα 80 για την 15η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας (17:00)
Οι γυναίκες της Ένωσης Γαλατσίου αντιμετωπίζουν εκτός την πρωτοπόρο ομάδα του Ζωγράφου στο μεγάλο ντέρμπι της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑ γυναικών  (21:00).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Την αρχή κάνει η ομάδα της Κορωνίδας Γαλατσίου, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου την ομάδα του Ορφέα Αιγάλεω για το πλαίσιο του 3ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ (11:00).
Την ίδια μέρα η ομάδα ΠΑΣ Γαλάτσι υποδέχεται στην έδρα της την Αναγέννηση Πετρούπολης για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου  της β' ΕΠΣΑ κατηγορίας (15:00).

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...