Έκοψε την πίτα της η ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Γαλάτσι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Έκοψε απόψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Γαλάτσι στο Πνευματικό Κέντρο του Γαλατσίου (Δημαρχείο, Αίθουσα Θάνος Κωτσόπουλος), σε μια αίθουσα γεμάτη από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, σύσσωμη την πολιτική ηγεσία της πόλης μας, καθώς και εκπροσώπους αθλητικών φορέων του Γαλατσίου.

Το κλου της βραδιάς αποτέλεσαν τα εξής γεγονότα:
Αφενός η βράβευση τριών σπουδαίων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών: του Τάκη Λεμονή, του Άκη Ζήκου (ο οποίος σημειωτέον ξεκίνησε την καριέρα του από το Γαλάτσι), καθώς και του Βασίλη Λάκη. Πρόκειται για 3 πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τίμησαν και παραπάνω τις φανέλες των συλλόγων με τους οποίους αγωνίστηκαν.

Το δεύτερο γεγονός αποτέλεσε η βράβευση αθλητών του συλλόγου ΠΑΣ Γαλάτσι για τις επιτυχίες τους στον τομέα της εκπαίδευσης είτε πρόκειται για εισαγωγή σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα είτε πρόκειται για επίτευξη πολύ καλών βαθμολογιών στο σχολείο.

Η εφημερίδα μας ήταν παρούσα στην εκδήλωση αυτή και συγχαίρει την ομάδα για την διοργάνωση της γιορτής αυτής, καθώς και τους μαθητές για τις επιτυχίες τους σε σχολικό επίπεδο, κάτι που δείχνει ότι αθλητισμός και διάβασμα μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...