Στην παγκόσμια ελίτ του πιγκ-πογκ ο Γαλατσιώτης Παναγιώτης Γκιώνης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Οι διακρίσεις για τον Παναγιώτη Γκιώνη συνεχίζονται. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του πινγκ πονγκ θα δώσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το «παρών» στο Europe Cup του 2014! Πρόκειται για το πάλαι ποτέ «top 12», που άλλαξε επωνυμία επειδή πλέον έχει και τον χαρακτήρα προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της ίδιας χρονιάς.

Ο Γαλατσιώτης «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης του απλού κυνηγούσε χρόνια τη συμμετοχή στο ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων αθλητών της ηπείρου, το 2010 ήταν πρώτος αναπληρωματικός και στην τρέχουσα σεζόν θα είναι εκεί για πρώτη φορά χάρη στα εκπληκτικά αποτελέσματά του από τον Οκτώβριο έως σήμερα και κατ' επέκταση τη μεγάλη άνοδο στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης στο ίδιο διάστημα!

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ακόμα «κατάκτηση» αυτού του μεγάλου αθλητή, ο οποίος παραδέχτηκε πριν από λίγες ημέρες ότι διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου στη Λωζάννη, την έδρα των κεντρικών γραφείων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.).

Παραδοσιακά για τις προσκλήσεις στο «top 12» -το σημερινό Europe Cup- μετράει η ευρωπαϊκή κατάταξη. Φέτος υπολογίστηκαν οι 12 καλύτεροι αθλητές με βάση την κατάταξη του Δεκεμβρίου και στη σχετική λίστα ο Γκιώνης είναι 8ος! Ήταν καθοριστική δηλαδή, η τεράστια βαθμολογική βελτίωση, που είχε στον πίνακα του Νοεμβρίου, ύστερα από τις εντυπωσιακές προσωπικές επιδόσεις και τα δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσατ.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...