«Πέθανε» το παιδί του για να αλλάξει ομάδα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Μια απίστευτη ιστορία που δύσκολα χωρά ο ανθρώπινος νους αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ορμής Πατρών, Ανδρέας Κόγκας.

«Πριν από δύο ημέρες μας συγκλόνισε ο θάνατος ενός 10χρονου κοριτσιού, του προπονητή Ιβάν Κοπ, που αποδείχθηκε απίστευτη απάτη από έναν άνθρωπο ο οποίος έπαιξε θέατρο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας για τη ζωή του παιδιού του, που αρχικά ήταν σε βαθύ κώμα και μετά έφυγε από τη ζωή, λέγοντας σε όλους μας ''ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα τους γονείς και μετά τα παιδιά'', μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο Κλειστό Γυμναστήριο» δήλωσε ο κ. Κόγκας, προσθέτοντας πως «ακόμα και μέσα στο ταξί - στο οποίο τον συνόδευα εγώ και ο γιος μου Αλέξανδρος-, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο σε 1.45 από Πάτρα, συνέχιζε το ίδιο θέατρο.

Ακόμα και όταν τον ενημερώναμε ότι την επόμενη μέρα θα μεταβώ ο ίδιος στη Σλοβενία, δεν έλεγε τίποτα. Και όλα αυτά γιατί, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, μία ημέρα αφότου ήρθε στην Πάτρα έκλεισε συμφωνία με την ομάδα Μπόρατς της Μπάνια Λούκα της Βοσνίας. Ενημερώθηκα από έναν φίλο προπονητή στη Βοσνία και δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Μάλιστα, ο κ. Κόγκας επισήμανε πως «ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αήθη συμπεριφορά του Γιάνι Κοπ και δηλώνω ότι αν θεωρούν ότι εξαπάτησα για οποιονδήποτε λόγο τον θεσμό του πρωταθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα, θέτω την απόσυρση της ομάδας μου από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη διάθεσή τους».

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...