Πρώτη ήττα για την Ένωση Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Δεν τα κατάφερε να τριτώσει τις νίκες της η ομάδα γυναικών της Ένωσης Γαλατσίου. Η ομάδα των Χρυσικάκη-Ανδριόπουλου παρά την πολύ καλή εμφάνιση δεν απέφυγε την ήττα εκτός έδρας από τον Άρη Πετρούπολης με 50-44.
Για τις νικήτριες πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Γιακουμάτου με 12 πόντους και την ακολούθησε η Σταυράτη με 11 πόντους, η οποία ευστόχησε σε 2 τρίποντα.
Για την ομάδα του Γαλατσίου, πρώτη σκόρερ της ομάδας αλλά και του αγώνα αναδείχθηκε η Φουράκη Σ. με 14 πόντους, οι οποίοι δεν στάθηκαν αρκετοί για να χαρίσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη για το Γαλάτσι.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΝ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 50 - 44 (28-19)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μίχα-Κοσμίδης) : Νικολοπούλου, Τσιμικλή, Σταυράτη 11(2), Καβαλάρη 10, Λιάγκα 6(1), Μιχοπούλου, Τζώλου, Ροίδου 4, Χαραλάμπους, Γιακουμάτου 12(1), Τσουμάνη 7(1), Βε

ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Χρυσικάκης-Ανδριόπουλος) : Ευαγγέλου 4(1), Κωστοπούλου 4, Φουράκη Β, Πασπάλα 8(2), Ζυγογιάννη 3(1), Βιτσιλαίου Α 8, Παγώνη, Μίχα, Δήμα, Γλυμή, Βιντσιλαίου Σ 3, Φουράκη Σ 14

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...