Εκτός WRC το ράλλυ Ακρόπολις για το 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Εκτός προγράμματος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι του 2014 μένει το Ράλι Ακρόπολις. Το καλεντάρι της επόμενης χρονιάς που έχει ήδη καταρτιστεί, αποτελείται από 13 Ράλι και θα επικυρωθεί από το Παγκόσμιο Συμβούλιο εντός των επόμενων ημερών.

Τη θέση του εθνικού μας αγώνα παίρνει το Ράλι Πολωνίας το οποίο συμπεριλήφθηκε για τελευταία φορά στο πρόγραμμα του WRC το 2009 (είχε νικήσει ο Mikko Hirvonen).

«Πρώτα απ' όλα να πω ότι ο αγώνας της Πολωνίας ήταν εξαιρετικός την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εκεί και δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην είναι στο πρόγραμμα», δήλωσε στο Autosport ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Volkswagen, Jost Capito για να εκφράσει στη συνέχεια τη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό του Ακρόπολις από το πρόγραμμα του 2014.

«Από την άλλη, δεν είναι ωραίο που μένει εκτός η Ελλάδα. Το Ακρόπολις είναι ένας αγώνας-σύμβολο. Ανέκαθεν ήταν ένας καλός, γεμάτος προκλήσεις αγώνας που όλοι οι οδηγοί ανυπομονούσαν να τρέξουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 53χρονος Γερμανός για να προσθέσει: «Τώρα βλέπεις την κατάσταση στην οποία έχει εμπεριέλθει η χώρα - όλοι παίρνουν τα πάντα από την Ελλάδα. Σε ανθρώπινο επίπεδο, δεν ξέρω πως η χώρα θα επιβιώσει συνεχίσουν να παίρνουν τα πάντα από την Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι υπερήφανος λαός και αν τους πάρεις τα πάντα -συμπεριλαμβανομένης της υπερηφάνειάς τους- δεν ξέρω πως θα μπορέσουν να επανακάμψουν».

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...