ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ Α.Ο.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Αποχώρησαν από την Ανδρική Ομάδα του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ οι περισσότεροι των παικτών που πέρυσι συμμετείχαν στην πολύ καλή πορεία της ομάδας  στη Γ  Έθνική.

Μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει στη παραμονή τους οι Στεφανής, Μπαλαμπάνης και Λοίζος. Πιθανότατα παραμένουν οι “μικροί” Κώστας Κανελλόπουλος και Λουκάς Βαφειάς. Έχουν αποχωρήσει και ήδη έχουν ανακοινωθεί από άλλες ομάδες οι Τόλης Σπηλιόπουλος (Αγιοι Ανάργυροι), Μάκης Χαρακτηνός (ΣΠΟΡΤΙΓΚ), Νίκος Σιλιντζίρης (Μελίσσια), Λεωνίδας Αθανασιάδης (Χαλάνδρι), Χρήστος Σιδερής (Πατήσια), Χρήστος Τσιρόπουλος (Παπάγου).

Επίσης έχουν αποχωρήσει οι Λαδικός, Παπαγεωργόπουλος, Πρίτσος, Φρίμας, αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη τελική κατάληξή τους.

Ακόμη, ένας από τους πολλά υποσχόμενους νέους παίκτες, ο Δημήτρης Τσούπρος πήγε με ενός χρόνου υποσχετική στο εφηβικό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Ο προβληματισμός που υπάρχει είναι για τη κινητικότητα μόνο προς ΕΞΟΔΟ από το Σύλλογο, ενώ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί καμιά προσθήκη.

Περιμένουμε με αγωνία  την εξέλιξη των μεταγραφών για να δούμε το νέο roster του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Αντίθετα, μέχρι τώρα φαίνεται ότι η προπονητική ομάδα με Μάκη Κουμαρά επικεφαλής δεν αλλάζει.

Ελπίζουμε όλοι, ότι το νέο Δ.Σ., που προέκυψε μετά από τις τελευταίες περιπετειώδεις εκλογές, να βρει τις λύσεις σύντομα, για το καλό του Γαλατσιώτικου Μπάσκετ.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...