«Κλινικά νεκρός ο Κιλιγκαρίδης»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Δυσάρεστα τα νέα από την Πολωνία για την κατάσταση του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, ο οποίος είναι κλινικά νεκρός και σε λίγες ώρες, μετά το συμβούλιο που θα κάνουν οι γιατροί, θα ανακοινωθεί το «τέλος», όπως δήλωσε στον Sentra 103,3 ο δημοσιογράφος Νίκος Γκομώλης.

Ο 37χρονος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ είναι σε κώμα εδώ και μία εβδομάδα και φαίνεται πως δεν καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή. Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος, όταν ο Κιλιγκαρίδης βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του λόγω αιματώματος στον εγκέφαλο!

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έγιναν εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχει καλπάζουσα λευχαιμία! Ο Κιλιγκαρίδης δεν είχε ποτέ πρόβλημα υγείας και μάλιστα πριν αναχωρήσει για την Πολωνία είχε υποβληθεί σε εξετάσεις που ήταν «καθαρές». «Δεν ξέρω αν για να βρεις την λευχαιμία έπρεπε να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις», εξήγησε ο Νίκος Γκομώλης.

Και πρόσθεσε για τον άτυχο αθλητή: «Στα 37 του χρόνια συμμετείχε σε διεθνείς διοργανώσεις και ήταν ακμαίος. Όσοι τον ξέρουν μιλούν για μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και έναν δυνατό οργανισμό».

Στη συνέχεια επεσήμανε πως βάσει της πολωνικής νομοθεσίας όποιος θεωρείται κλινικά νεκρός πρέπει να αποσυνδέεται άμεσα, ωστόσο οι άνθρωποί του (σ.σ. η σύζυγός του είναι εκεί) δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την διαφαινόμενη απώλεια και θέλουν να τον κρατήσουν λίγο ακόμα, εξαντλώντας κάθε πιθανότατα και κάθε ελπίδα.

«Στις 2 το μεσημέρι θα γίνει ένα τελευταίο συμβούλιο των γιατρών για να σφραγίσουν την ανακοίνωση του τέλους. Δυστυχώς...», κατέληξε ο Νίκος Γκομώλης.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...