Μάχη να βγει από το κώμα ο Κιλιγκαρίδης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μπίντγκος ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, Ο 37χρονος πρωταθλητής του κανόε, είναι ακόμα σε κώμα και η πρώτη προσπάθεια των γιατρών είναι να βγει από αυτή την κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κανόε καγιάκ Αντώνης Νικολόπουλος, σε δηλώσεις του στο SentraGoal το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6), αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση, που παραμένει ο Κιλιγκαρίδης.

«Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι πολύ διαφορετικό αναφορικά με την κατάσταση του αθλητή. Τα τελευταία νέα που έχω από την Πολωνία, είναι ότι ακόμα βρίσκεται σε οξύ κώμα και η προσπάθεια των γιατρών είναι να βγει από αυτό» είπε ο κ. Νικολόπουλος.

Στο μεταξύ αργά το βράδυ της Τετάρτης (5/6) έφθασε στην Πολωνία η σύζυγος του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, για να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της.

Ο Κιλιγκαρίδης πήγε στην Πολωνία για να πάρει μέρος στον αγώνα σπριντ στην 3η φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Καθότι όμως είχε πυρετό, δεν κατάφερε ν' αγωνιστεί και παρέμεινε στην Πολωνία για να παρακολουθήσει τους αγώνες.Το πρωί της Τρίτης (4/6) κατέβηκε από το δωμάτιό του για πρωινό, τη συνέχεια επέστρεψε για να ετοιμαστεί, αλλά η αργοπορία του ανησύχησε τον τεχνικό της εθνικής ομάδας, Ζίσλαβ Ζούμπσκι, που βρήκε τον άτυχο αθλητή σε ημικωματώδη κατάσταση.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη στην μοναδική εντατική θεραπείας, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται, με τις εξετάσεις να βρίσκουν πως πάσχει από σοβαρή ασθένεια του αίματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής είχε υποβληθεί σε εξετάσεις στην Ελλάδα, προκειμένου να αγωνιστεί στην Πολωνία, οι οποίες είχαν δείξει ότι έπασχε από απλή ίωση.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...