Ερυθρόλευκη κερκίδα στο Λονδίνο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Την υποστήριξη 2.500 οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στο Final-4 του Λονδίνου όπως ανέφερε ο Χρήστος Μπαφές στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6.

«Θα έχουμε 2500 κόσμο. Ενδεχομένως να έχουμε και μια αύξηση από Έλληνες του εξωτερικού. Μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχουν και διαθέσιμα εισιτήρια», ανέφερε ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 και τον Τόλη Κοτζιά και σχολίασε:

«Για την εποχή που ζούμε ο αριθμός αυτός είναι ένας εξαιρετικός αριθμός. Από όταν μαθαίνουμε δύσκολα οι άλλες ομάδες θα έχουν περισσότερους από 1000 οπαδούς».

Σχετικά με την παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού είπε: «Δεν φοβήθηκε την πρόκριση. το γεγονός ότι ο κόουτς είναι εδώ από μόνο του δείχνει το πόσο σωστή δουλειά έχει γίνει στην ομάδα».

Τέλος, για τον Σερμαντίνι τόνισε: «4-5 ημέρες θα χρειαστεί. Νομίζω ότι θα είναι στις 12 επιλογές του προπονητή για τον ημιτελικό».

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...