Ανανέωσε ο Μέσι με νέα ρήτρα 250 εκατομμύρια ευρώ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Είναι πλέον και επίσημο! Ο Λιονέλ Μέσι μετέβη στα γραφεία της Μπαρτσελόνα την Πέμπτη, όπου έπεσαν οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο, που θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2018!

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε πλήρη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο σήμερα έκλεισε και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης με τις υπογραφές. Το «παιδί θαύμα» του ποδοσφαίρου επέκτεινε πρόωρα το συμβόλαιό κατά δύο έτη, καθώς το προηγούμενο εξέπνεε το 2016.

Ο «Λέο» πήγε στη Μπάρτσα σε ηλικία 13 ετών, αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα στα 16 και εφόσον εξαντλήσει το νέο συμβόλαιο, θα έχει κλείσει τα 31!

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά ανανέωση για τους «μπλαουγκράνα», καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι!

Βέβαια, ούτε λόγος για προσπάθεια άλλης ομάδας να τον κάνει δικό της, καθώς μπήκε και νέα ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 250 εκατομμύρια ευρώ!Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...