Στο κενό έπεσε η πρόταση του δημάρχου Γαλατσίου για το «ΠΑΛΑΙ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , , Updated


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ"
 
Ηχηρό ήταν το «όχι» της αντιπολίτευσης στην πρόταση του δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου να παραχωρηθεί το ΠΑΛΑΙ στο δήμο Γαλατσίου από το ΤΑΙΠΕΔ, για διάστημα έξι μηνών.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε το βράδυ της Παρασκευής ο δήμαρχος έκανε τη συγκεκριμένη εισήγηση, χρησιμοποιώντας τη φράση «παραχώρηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».
Για να δικαιολογήσει την πρότασή του, υποστήριξε επίσης, πώς «όταν δεν είσαι σε θέση ισχύος παίρνεις την πρόταση και φεύγεις».
Οι έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει στο κενό η πρόταση που κατατέθηκε, καθώς στη δευτερολογία του απέφυγε να χρησιμοποιήσει τη φράση «παραχώρηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».
Ο δήμαρχος μάλιστα δεσμεύτηκε, ότι θα καταθέσει στο ΤΑΙΠΕΔ, την πάγια θέση του δημοτικού συμβουλίου για συνολική παραχώρηση του ΠΑΛΑΙ, με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε όλους.
Καθολική ήταν επίσης και η αποδοκιμασία όλων των παρατάξεων στη διεξαγωγή του reality X- FACTOR στο χώρο του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου.
Η δημοτική Παράταξη «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ», χαιρετίζει την αναδίπλωση έστω και την ύστατη ώρα του δημάρχου της πόλης.
Το όραμα να γίνει το ΠΑΛΑΙ χώρος πολιτισμού και αθλητισμού με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση για όλους, παραμένει ζωντανό. 
        
        
«ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»
            Νίκος Μαγκανάρης
            Χρήστος Κιούπης

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...