Συζήτηση-εκδήλωση της Ένωσης Γαλατσίου στο ΚΑΜΙΝΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των φίλων και μελών του συλλόγου ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου στον πολυχώρο ΚΑΜΙΝΙ στο Γαλάτσι, παρουσία αρκετών γονέων των αθλητών.

Αφορμή για την συγκέντρωση, όπως είπε ο πρόεδρος κος Τάσος Πασπάλας, ήταν να ενημερωθούν οι γονείς, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και να εκφραστούν απόψεις που θα συμβάλλουν στην πιο εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Επίσης απέδωσε νέους ρόλους στην ομάδα σε νέους ανθρώπους, ενώ ορίστηκαν και οι γενικοί αρχηγοί στα τμήματα. Συγκεκριμένα στο τμήμα ρυθμικής γυμναστικής ορίστηκε γενική αρχηγός η Αντωνία Μπαρκούκη, στο μπάσκετ η Στέλλα Πρωτονοταρίου με την Άννα Πασπάλα, στο γυναικείο τμήμα βόλλευ ορίστηκε γενικός αρχηγός ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος και στο ανδρικό αντίστοιχα ο Γαληνός Φανουράκης. Επίσης πρόσθεσε ότι ο Σύλλογος θα συνεργάζεται πλέον με ιατρούς από το Αττικό Νοσοκομείο ενώ έχει ζητηθεί από τον πρόεδρο του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Γαλατσίου κο Γιάννη Βερούλη η παραχώρηση του ιατρείου που δημιουργήθηκε το 2004 στην Β’ είσοδο του άλσους, ενώ προανήγγειλε δημιουργία φυσικοθεραπευτηρίου με επικεφαλής τον Βασίλη Χωριανόπουλο. Επιπλέον μίλησε για την ασφαλιστική κάλυψη που θα παρέχεται πλέον στους αθλητές του συλλόγου. Τέλος αναφέρθηκε στον κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα του Συλλόγου για τον οποίο στόχος είναι να γίνει πιο ενεργός ενώ πρότεινε την καταγραφή της ιστορίας του Συλλόγου σε ένα ιστορικό βιβλίο-λεύκωμα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο επί 40ετία στην ομάδα κος Γιάννης Κατσώνης, ο οποίος αφού έκανε μια ιστορική διαδρομή στην πορεία, τις επιτυχίες του συλλόγου και τις αθλήτριες που τροφοδότησε στις εθνικές ομάδες, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος υπογραμμίζοντας ότι τα τελευταία πέντε χρόνια βασίζεται αποκλειστικά στην οικονομική συνεισφορά των γονέων και των διοικούντων και στα έσοδα από τις μεταγραφές των αθλητών.

Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε ο επικεφαλής στο τμήμα ρυθμικής γυμναστικής κος Γιάννης Μπαρκούκης ο οποίος έκανε μια αναδρομή στην κατάσταση του τμήματος και τις επιτυχίες του από την εποχή που ανέλαβε μαζί με άλλους γονείς αθλητριών επικεφαλής, επισημαίνοντας ότι η ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και όχι επιχείρηση, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς για την υποστηρικτική τους στάση απέναντι στα παιδιά και την ομάδα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προσκεκλημένος της βραδιάς προπονητής μπάσκετ κος Άγγελος Τσίκληρας ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο των γονέων απέναντι στα παιδιά-αθλητές και τους προπονητές επισημαίνοντας ότι γονείς και προπονητές θα πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά για την διάπλαση αθλητικού χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών, ενώ θα πρέπει κύριο μέλημά τους να είναι να μπολιάζονται τα παιδιά πρωτίστως με την χαρά του παιχνιδιού και να αναπτύξουν το αίσθημα της ομαδικότητας.

Στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε συζήτηση μεταξύ γονέων, φίλων και διοίκησης για τρέχοντα θέματα του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...