Δελτίο τύπου από Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , , Updated

    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

        ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΤΣΑΚΑΛΩΦ 22Α -11146 –ΓΑΛΑΤΣΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6973543120 .-FAX    210.2920524

Α.Φ.Μ. 998407496  - Δ.Ο.Υ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

E-mail     sillogoseptanision@yahoo.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημιουργία Επτανησιακής Χορωδίας στο Γαλάτσι

Συμπατριώτισσες συμπατριώτες φίλες και φίλοι.

Το 2007 τρεις Επτανήσιοι ξεκινούσαμε την δημιουργία ενός Επτανησιακού Πολιτιστικού φορέα στην περιοχή μας. Εκείνη την εποχή κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα είχε την δυνατότητα να σταθεί η να δημιουργήσει κάτι το αξιόλογο ένας τέτοιος φορέας σε μια περιοχή που το Επτανησιακό στοιχείο όπως μερικοί θέλουν να πιστεύουν αποτελεί μειοψηφία. Τα χρόνια πέρασαν και χάρις την αγάπη, την κουλτούρα την δουλειά και το μεράκι των ανθρώπων που τον διοικούν, και την θέλησή τους να μεταφέρουν αξιόλογα πολιτιστικά στοιχεία από τις ιδιαίτερες τους πατρίδες τα Επτάνησα, αλλά και χάρις την συμπαράσταση και αγάπη των πολλών και αξιόλογων φίλων μας στην περιοχή, είναι σήμερα ένας καταξιωμένος σε όλους τους τομείς πολιτιστικός φορέας. Είναι το καμάρι των Επτανησίων και φίλων του.


Μετά και την δημιουργία ενός ποιοτικού και αξιόλογου χορευτικού, σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση το διοικητικό του συμβούλιο να σας ανακοινώσει την δημιουργία τετράφωνης μικτής Χορωδίας του πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου. Είναι ουσιαστικά η πρώτη χορωδία μετά την δημοτική χορωδία που δημιουργείται στην περιοχή μας. Στόχος μας να την εντάξουμε στην ένωση χορωδιών Ελλάδας, και με την παρουσία της να γίνει γνωστή και πέραν του Δήμου. Αυτή μας η απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη. Χρειάζεται πολύ δουλειά, χρειάζεται μεράκι, χρειάζεται οργάνωση, χρειάζονται αργά αλλά σταθερά βήματα, αλλά πάνω από όλα θετική διάθεση και προσπάθεια. Το πως λειτουργούν οι χορωδίες το γνωρίζουμε πολύ καλά, όπως και τον χώρο που κινούνται.

Επιλέξαμε στο τιμόνι της χορωδίας όχι τυχαία αλλά πολύ προσεκτικά ένα καταξιωμένο Ελλαδικά μαέστρο τον Γιάννη Λαζαρίδη. Ξεκινήσαμε και περιμένουμε στην χορωδία μας Επτανήσιους και φίλους κάθε Παρασκευή βράδυ γύρω στις 20.30 στην αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου στο ισόγειο του Δημαρχείου. Υπεύθυνος από το διοικητικό Συμβούλιο για την χορωδία έχει ορισθεί ο έφορος Διονύσης Κορφιάτης. Να είστε βέβαιοι ότι και αυτή μας η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία, γιατί μπορούμε, γιατί θέλουμε, γιατί μας αρέσει, γιατί πρέπει να προσφέρουμε σε Επτανήσιους και φίλους πολλά περισσότερα.

Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε τον χειμαζόμενο πολιτισμό μας, να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην καθημερινότητα των παιδιών μας, των φίλων μας, την δική μας καθημερινότητα.


Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6973543120-6944720801-6936559587-6945639986-6973438375-6942938282-6976197166

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...