Δελτίο τύπου από δήμο Γαλατσίου για τα Κούλουμα 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , , Updated


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συμμετοχή πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκαν τα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2015», την Καθαρά Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015, στο άλσος Βεΐκου, σηματοδοτώντας την έναρξη της Σαρακοστής. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις εκδηλώσεις και τα σαρακοστιανά εδέσματα που πρόσφερε ο Δήμος Γαλατσίου και δεκάδες χαρταετοί πλημμύρισαν τον ουρανό.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες η διοργάνωση ήταν άψογη, αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών του Προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου», των εργαζομένων του δήμου, καθώς και εθελοντών.  

Στα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2015» το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος αναμείχθηκε με το πλήθος, συνομίλησε με τους επισκέπτες και τους ευχήθηκε καλή σαρακοστή και καλή διασκέδαση, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε πως: «ο δήμος μας συνεχίζει μια παράδοση ετών, τα κούλουμα Γαλατσίου, ένας θεσμός που θα γίνεται χρόνο με το χρόνο, όλο και καλύτερος», και προέτρεψε όλους να δουν αυτή την εκδήλωση, «σα μια ανάσα χαράς και ψυχαγωγίας, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε αυτό τον καιρό».

Την προτροπή αυτή του δημάρχου, έκανε πράξη, ο Λάκης Χαλκιάς με το συγκρότημά του, που διασκέδασαν τον κόσμο στο Κλειστό Γυμναστήριο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, ενώ χορευτικά από τους τοπικούς παραδοσιακούς συλλόγους και την Ομάδα Χορού  του Δήμου ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.

Στα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2015» έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Ιωάννης Βερούλης, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στον κόσμο καλή Σαρακοστή και καλή διασκέδαση.

Τα σαρακοστιανά εδέσματα, περιελάμβαναν για πρώτη φορά εκτός της παραδοσιακής φασολάδας, του χαλβά και του κρασιού, και θαλασσινά εδέσματα, όπως καλαμαράκια, σουπιές και χταποδάκι, προσφορά μεγάλης γνωστής βιομηχανίας θαλασσινών. Συνολικά διατέθηκαν 5.000 μερίδες, που ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς και όσα δεν χρησιμοποιήθηκαν διατέθηκαν στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...