Ανακοίνωση από Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Γαλατσίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , , Updated

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλοι μαζί… μπορέσαμε!


Ενισχύσαμε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του Δήμου μας, στοχεύοντας στους 300 ωφελούμενούς του!

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, 10:00-14:00 - προαύλειος χώρος Αγίας Γλυκερίας.

(Δράση "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Γαλατσίου με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τη Μ.Κ.Ο. "Αποστολή" της Ιερής Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον ΣΚΑΪ.)

Προσήλθαν περισσότεροι από 250 πολίτες και συγκεντρώθηκαν 24 μεγάλες σακούλες – 10.000 συσκευασίες με φάρμακα, παραφάρμακα και λοιπό υγειονομικό υλικό (ανάμεσά τους και πανάκριβα φάρμακα για τον καρκίνο).

Παρόντες ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Λιόλιος από την Αγία Γλυκερία, οι εθελόντριες του Κοινωνικού Φαρμακείου μας κ.κ. Ελευθερίου Μαρία, Κοσκινά Ελένη, Κρούσκα Παναγιώτα & Φραγκούλη Αικατερίνη, οι υπεύθυνες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας κ. Μαρκέλλα Μυλωνά – φαρμακοποιός & κ. Παναγιώτα Αγγελίδη – κοινωνική λειτουργός, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Γκόγκου, η κ. Στέλλα Λιαγούρη – μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, οι κοινωνικοί λειτουργοί κ.κ. Οικονόμου Παρασκευή και Χαμπίπη Νάντια, ιερείς της Αγίας Γλυκερίας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εθελόντριες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πολλοί άλλοι.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!


Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...