Δελτίο τύπου από δήμο Γαλατσίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 30/1/2015

Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015, από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Γαλατσίου,  σε συνεργασία με το Ν.Γ.Ν. «Λαϊκό», στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Στη συγκεκριμένη Αιμοδοσία, η οποία έγινε συμπληρωματικά της προηγούμενης και για πρώτη φορά απογευματινές ώρες, (διήρκεσε από τις 14:00 έως τις 18:00 μ.μ.) προσήλθαν 37 άτομα από τα οποία έδωσαν αίμα τα 30. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ήδη μια συγκεκριμένη τράπεζα αίματος για τους κατοίκους της πόλης μας, οι οποίοι βρίσκονται σε επείγουσα ανάγκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ευαισθητοποιήθηκαν και συνεισέφεραν σε αυτή την προσπάθεια που κυριολεκτικά σώζει ζωές και να τονίσουμε ότι ζούμε σε μία εποχή που οι ανάγκες για αίμα είναι πάρα πολύ μεγάλες, υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση με πολύ  μικρή προσφορά. Για τον λόγο αυτό ας ευαισθητοποιηθούμε και ας προσφέρουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό που πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη σκεπτόμενοι ότι μπορεί εμείς οι ίδιοι ή τα παιδιά μας μπορεί να βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να έχουμε ανάγκη για αίμα και να μην υπάρχει η δυνατότητα να μας προσφερθεί.

Μην ξεχνάμε: Η επόμενη τακτική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, στα τηλ. 210-22.22.011 & 213-20.55.376. 

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...