Δελτίο τύπου από δήμο Γαλατσίου για το κοινωνικό παντοπωλείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ« Άλλαξε όψη το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου»


Από τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, ήταν και η αναβάθμιση  του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και η πλήρης αναδιοργάνωσή του.

Εμφάνιση DSCN6984.jpg

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, η ευαίσθητη αυτή δομή Κοινωνικής Παρέμβασης του Δήμου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που καθημερινά εξυπηρετεί αρκετούς συμπολίτες μας, απέκτησε μια νέα ξεχωριστή αίθουσα όπου ήδη βρίσκονται τα είδη ρουχισμού, που μέχρι πρότινος συνυπήρχαν μαζί με τα τρόφιμα.

Έτσι τώρα, η αίθουσα όπου βρίσκονται τα τρόφιμα, που παρέχονται στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είναι πλέον περισσότερο λειτουργική με σωστότερη ταξινόμηση των αγαθών, γεγονός που διευκολύνει και τη διανομή, στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας.

Εμφάνιση DSCN6983.JPG
Παράλληλα, με τις αδιάκοπες προσπάθειες του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, Υπεύθυνου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Φραγκίσκου Ελευθέριου Κουνάνη, έγινε εμπλουτισμός των προϊόντων και στους ωφελούμενους πλέον παρέχονται κατεψυγμένα είδη, κρέας αλλα και πολλά άλλα αγαθά. Μέσα  από τις δράσεις των υπαλλήλων και των εθελοντών  συλλέγονται διαρκώς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, χάρη στη σπουδαία ανταπόκριση των συμπολιτών μας.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και με περαιτέρω κινήσεις, για τη βελτίωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με σεβασμό στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Το σύνθημά μας είναι: δεν ελεημονούμε, αλλά συμπάσχουμε και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας!


Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...