Υπογραφή σύμβασης για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του άλσους Βεΐκου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Γαλατσίου θα συνεχίσει να έχει γήπεδο ποδοσφαίρου και μάλιστα πλήρως ανακατασκευασμένο και νομιμοποιημένο, ενώ παράλληλα προβλέπεται και η ανακατασκευή του υπάρχοντος στίβου.
Χάρη στις προσωπικές ενέργειες του αρμόδιου Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού και τις συνεχείς προσπάθειες από κοινού με το Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο επιτέλους υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση ανακατασκευής του ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου στο άλσος Βεικου.
Παρά τα στενά χρονικά περιθώρια η γρήγορη μεσολάβηση του Υφυπουργού Αθλητισμούσυνέβαλλε ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η συνάντηση με το Δήμαρχο Γαλατσίου για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης που θα οδηγήσει στην υλοποίηση ενός τόσο ουσιαστικού έργου για το δήμο Γαλατσίου.
Το εν λόγω έργο είχε κριθεί ως άκρως αναγκαίο από την πλευρά του δήμου, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος πλέον για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός υπογράφοντας τη σύμβαση βοηθάει την περιοχή να αποκτήσει τα απαραίτητα μέσα για την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών των κατοίκων.
Αφού εξασφαλίστηκαν τα απαιτούμενα κονδύλια από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ο Δήμος Γαλατσίου ήδη δρομολογεί τις επόμενες κινήσεις του και ενέργειες για να προχωρήσουν οι επιμέρους εργασίες για την αποπεράτωση του έργου.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...