Δελτίο τύπου για την εθελοντική αιμοδοσία στο Γαλάτσι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών στη 2η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Γαλατσίου για το 2014 ξεπέρασε κάθε άλλη φορά, καθώς προσήλθαν συνολικά 97 άτομα, από τα οποία έδωσαν αίμα τα 78. Ενώ υπήρχαν για πρώτη φορά άτομα που δεν εξυπηρετήθηκαν λόγω έλλειψης υλικών (που οφείλεται στη μεγάλη προσέλευση) ή λόγω του ωραρίου, με αποτέλεσμα να προγραμματιστεί σύντομα νέα εθελοντική αιμοδοσία.
Ειδικότερα, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με ανέλπιστη ανταπόκριση εθελοντών αιμοδοτών η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους, από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Σωματείο Εργαζομένων, σε συνεργασία με το Ν.Γ.Ν. «Λαϊκό». Συμμετείχαν επίσης μέλη του δημιουργικού και καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Χοροπατήματα».
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ευαισθητοποιήθηκαν και συνεισέφεραν σε αυτή την προσπάθεια που κυριολεκτικά σώζει ζωές και να τονίσουμε ότι ζούμε σε μία εποχή που οι ανάγκες για αίμα είναι πάρα πολύ μεγάλες, υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση με πολύ μικρή προσφορά. Για το λόγο αυτό ας ευαισθητοποιηθούμε και ας προσφέρουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό που πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη σκεπτόμενοι ότι μπορεί εμείς οι ίδιοι ή τα παιδιά μας να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να έχουμε ανάγκη για αίμα και να μην υπάρχει η δυνατότητα να μας προσφερθεί.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, στα τηλ. 210-22.22.011 & 210-21.43.376.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...