Δωρεάν μαθήματα ζίου ζίτσου για παιδιά στο Γαλάτσι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , , Updated


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για πρώτη φορά λειτουργεί τμήμα πάλης Ziou Zitsou για παιδιά από 8 έως 15 ετών χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή, στo πλαίσιo της αλληλεγγύης και της έμπρακτης συμπαράστασης απέναντι σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Η Δόξα».

 Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να φτάσει ο αθλητισμός κοντά στους συμπολίτες μας, που λόγω οικονομικών προβλημάτων  δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια τέτοια δραστηριότητα.

Η εκμάθηση πολεμικών τεχνών συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός δυνατού και υγιούς σώματος, αλλά και πνεύματος. Οι πολεμικές τέχνες προσφέρουν στα παιδιά, εκτός από τη δυνατότητα άμυνας, δεξιότητες όπως πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, υψηλή αντοχή, ταχύτητα, ευελιξία και καρδιαγγειακή ικανότητα.  

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο χώρο του αθλητικού συλλόγου «Δόξα» ο οποίος βρίσκεται στην οδό Κουντουριώτου 98.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλ. 210-2222011 & 210-2143376, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...