Συνάντηση δημάρχων Γαλατσίου-Ν.Ιωνίας και Αντιπεριφερειάρχη Αττικής με πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ για το Παλαί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 14/11/2014 μετά από αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνας Κυπριανίδου, του Προέδρου της ΠΕΔΑ και Δημάρχου Ν. Ιωνίας Ηρακλή Γκότση, του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου και του Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων Ανδρέα Βαρελά, έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Εμμανουήλ Κονδύλη και τον Διευθύνοντα σύμβουλο Πασχάλη Μπουχώρη, με θέμα την προστασία και αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου “Παλαί”, προς όφελος των πολιτών και του Δημόσιου συμφέροντος. Στη συνάντηση, παραβρέθηκε επίσης η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Κατά τη συζήτηση, έγινε ενημέρωση από τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους να προχωρήσουν τον διεθνή διαγωνισμό στις 6/12/2014 για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για 40 χρόνια. Επίσης επισημάνθηκε το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα , Ερμίνα Κυπριανίδου ανέπτυξε τους λόγους αλλά και την ανάγκη για τους πολίτες των Δήμων της περιοχής οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις να παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο και με κοινωφελείς χρήσεις.

Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις, στα πλαίσια της αναζήτησης   λύσεων για την χρήση των εγκαταστάσεων. Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, κάλεσε τις Δημοτικές Αρχές της Αθήνας, Γαλατσίου και Νέας Ιωνίας σε κοινό βηματισμό και την από κοινού παρακολούθηση των εξελίξεων.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...