Ανακοίνωση από τις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας στο Γαλάτσι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,

Οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Γαλατσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας σας προσκαλούν στην ολοήμερη εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της φτώχειας.
Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στην συμβολή των οδών Βεΐκου και Γαλατσίου (09:00-16:00) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση του κοινού για τις πέντε Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στο Δήμο Γαλατσίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συλλογή τροφίμων, νωπών προϊόντων, φαρμάκων, σχολικών ειδών, ειδών υγιεινής, καθώς και ειδών ένδυσης και υπόδησης. Στη Δράση θα συμμετέχει και η Κοινωνική Κουζίνα  “Ο Άλλος Άνθρωπος” ο οποίος σε συνεργασία με το προσωπικό του Κοινωνικού Συσσιτίου θα μαγειρέψει για αυτούς που το έχουν ανάγκη.
Την ίδια ημέρα (18:00-20:00) θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου “Θάνος Κωτσόπουλος” στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) με τους μουσικούς Βασίλη Σαλταγιάννη και Αποστόλη Αρμάγο. Έναντι εισιτηρίου συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα) για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις Κοινωνικές Δομές.
Σας περιμένουμε
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ-ΣΤΗΡΙΞΕ- ΠΡΟΣΦΕΡΕ

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...