Ανακοίνωση Κυριάκου Τσίρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,

Αγαπητοί συμπολίτες,

   Με την ολοκλήρωση της θητείας μας αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που δείξατε σε μένα αλλά και στη διοίκηση μας τα τελευταία οκτώ χρόνια που είχαμε την τιμή να διοικούμε το Δήμο Γαλατσίου με δική σας εντολή.

   Πιστεύω ότι εκπλήρωσα σε μεγάλο βαθμό το όραμά μου για ένα Γαλάτσι ανθρώπινο, για μια πόλη με ίσες ευκαιρίες και παροχές για όλους και εύχομαι να γίνει η πόλη μας ακόμη ομορφότερη στο μέλλον.

   Ευχαριστώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους ειδικούς συνεργάτες μου για την ουσιαστική συμμετοχή τους στη σωστή διαχείριση των θεμάτων της αρμοδιότητάς τους, καθώς και την καθημερινή τους ενασχόληση με τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και των συμπολιτών μας.

   Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους για την αγαστή συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια, για τον επαγγελματισμό και το φιλότιμό τους και για τη συμμετοχή τους στη διαχείριση σημαντικών θεμάτων στο Γαλάτσι αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας.

   Κλείνοντας, θέλω να διαβεβαιώσω ότι η Διοίκηση μας προσπάθησε να επιλύσει και να προάγει τα θέματα της πόλης μας στο μέτρο του δυνατού και να αναδείξει θέματα που έχουν να κάνουν με την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, την ευπρέπεια και το πολιτικό ήθος.

   Εύχομαι καλή δύναμη και καλή θητεία στο νέο Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο και στη νέα Δημοτική Αρχή, που πρόκειται να διαχειριστεί για την επόμενη πενταετία τα προβλήματα, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της πόλης μας.

Κυριάκος Τσίρος
Δήμαρχος Γαλατσίου
Ιατρός

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...