Όχι στο κλείσιμο του Νοσοκομείου Πατησίων !!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,

Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» καταγγέλει το κλείσιμο του νοσοκομείου και καλεί την Τετάρτη στις 31 Ιουλίου, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Κατά του κλεισίματος,έχει ταχθεί με ψήφισμα και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας..

 ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» στις 22/7/13, μετά τις εξαγγελίες του Υπουργού Υγείας για αλλαγή χρήσης (δηλαδή κλείσιμο) νοσοκομείων και διαθεσιμότητας των εργαζομένων τους και τον καταιγισμό δημοσιεύσεων για κλείσιμο και του Γ.Ν.Α. «Πατησίων», αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Καταγγέλλουμε την νέα επιχείρηση κλεισίματος του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» μαζί με άλλα νοσοκομεία, καθώς και τα σχέδια για διαθεσιμότητες εργαζομένων του ΕΣΥ που θα οδηγήσουν σε απολύσεις, όπως ζητά η τρόικα.

2. Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη απεργία και την πανυγειονομική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα κλεισίματα νοσοκομείων και τις διαθεσιμότητες, την Τετάρτη 24/7/2013 στις 11π.μ. στο Υπουργείο Υγείας. Ζητάμε από την ΠΟΕΔΗΝ και την ΟΕΝΓΕ να κλιμακώσουν περαιτέρω τον αγώνα με απεργίες διαρκείας.

3. Καλούμε εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 31/7/2013 στις 18:30 στο Νοσοκομείο.

4. Ζητάμε ιδιαίτερα από τους κατοίκους της γειτονιάς να στηρίξουν όπως πάντα τον αγώνα μας. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ώστε να εξετάζονται δωρεάν στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας και ζητάμε από την ΠΟΕΔΗΝ, την ΟΕΝΓΕ και την ΕΙΝΑΠ την συμπαράστασή τους.

ΟΛΟΙ στον αγώνα για να μην κλείσει το Γ.Ν.Α. «Πατησίων», να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο, να μην απολυθεί κανείς εργαζόμενος του ΕΣΥ.    

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Οι Εκδόσεις Ωκεανός & η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»...

Συναυλία με τους Otherview για τους μαθητές σχολείων του Γαλατσίου από το Γραφείο Παιδείας

Συναυλία για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας. Δείτε λεπτομέρειες...

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Δήμων για την προστασία και την ανάπλαση των Τουρκοβουνίων

Θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία "Κάτω από φώτα κόκκινα ..." με τους Γιάννη Κούτρα και Παύλο Καρποδίνη. Δείτε λεπτομέρειες...

Κλείνει το Γυμναστηρίο Γυναικών επί της οδού Εκάτης

Επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του Γυμναστηρίου Γυναικών επί της οδού Εκάτης από το Δήμο Γαλατσίου...