Πως ξεχωρίζουν τα μαϊμού iphone kai ipad

ΑΓΟΡΑ ,

Ο συνδυασμός οικονομικής κρίσης, περικοπών εισοδημάτων και εθιμικής αγοράς δώρων λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, βοηθά τους απατεώνες να βρουν πιο εύκολα τα θύματά τους, καθώς αυτά πείθονται, ότι η αγορά ενός iPad και ενός iPhone σε τιμές εξευτελιστικές, αποτελεί μια συμφέρουσα επιλογή.

Δυστυχώς, οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται το λάθος που έκαναν ότι είναι πολύ αργά.

Η απάτη

Οι απατεώνες έχουν τοποθετήσει ένα σίδερο μέσα σε ένα πλαστικό πλαίσιο για να δώσουν βάρος στο δήθεν iPad ή στο δήθεν iPhone, και έχουν εγκαταστήσει ένα μικροσκοπικό λαμπάκι και μια ζελατίνα με χαραγμένο το μήνυμα low battery, ώστε πατώντας το κατάλληλο κουμπί, να φαίνεται ότι η συσκευή απλώς χρειάζεται φόρτιση.

Ανάλογα με την αφέλεια του θύματος, ο δήθεν μικροπωλητής μπορεί να αποκομίσει από 150 μέχρι 350 ή 400 ευρώ για ένα iPad και ένα iPhone μαζί, που σε συνδυασμό πωλούνται πάνω από 1.400 ή 1.500 ευρώ, από τα νόμιμα καταστήματα.

Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να δείτε και μόνοι σας πόσο καλοστημένη είναι η απάτη και φροντίστε να μην εμπιστεύεστε τους πλανώδιους που επιχειρούν να σας πουλήσουν ο,τιδήποτε υπερσύγχρονο, σε τιμή ευκαιρίας.

 

Σχετικά Άρθρα

ALIBABA

3,6 δις πωλήσεις σε μια μέρα

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Γαλατσίου - Λαμπρινής

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γαλατσίου Λαμπρινης προσκαλεί ...